Sunday, December 4, 2011

PENANG~~

Jalan2 menggedik bersama double I di penang!!
dah setahun dok pineng baru sekali aq ronda satu negeri, hahaha.
sekarang baru boleh cerita kat orang lain ape ade kat pineng..xdela nak jawab xtau xtau xtau kalau orang tanye kat pineng ade ape,ape yang best n so on..
act tempat best kat pineng ape je?yang famous pon bukit bendera, tu pon...urmmm,boleh laa~ best pon sebab aku pergi ngn Mr. I kot..

BUKIT BENDERA
nampak uitm meyh dari sini..

ehh,sape ni? jeng jeng jeng..

train pertama dekat bukit bendera,,mybe kot..

HAHA,tu je nak cite,xbanyak tempat pon aq pergi,just lalu saje. btw,sempat tengok OMBAK RINDU kat Quensbay, bagi aq movie tu indah khabar dari rupe, xberapa nak syokkk..maybe sebab ade gangguan2 sekekeliling sebabkan aq x fokus kot..almaklum lah,ramai giler kot kat panggung, family pon ade, padan muka aq jugak,sape swoh g time weekend kan.

Lagi 1, Mr. I bawak aku pergi AutoCity,,selama ni aku dengar je pasal tempat ni, xsangke plak dapat pergi,,sampai je kat dalam tu, aku macam monyet masuk ladang pisang*macam ok!*. SUMPAH best giler, sebab kat situ bnyak jual baju n beg murah2, macam xnak balik pon boleh..heaven giler!! thanks Mr I bawak saya g situ. *lepas ni kene ajak ana(housmate merangkap classmate) jalan2 n shopping2 kat sana..hehheheh

okeyh,tu je cite jalan2 pineng aku, 
lepasni nak ke baling kedah pulak!insyaallah


2 comments:

  1. hambo000i..baling kedah pulak..untung la..haha(^_0)

    ReplyDelete
  2. hahahah,,xkan nak Bukit Merah plak kot...

    ReplyDelete