Wednesday, December 15, 2010

1st TiMe..

Ape 1st time nih???huhu...
1st time jatuh cinta??1st time makan nasi??or ape2 la yg korg pk kn..hehehe..
sbenarnye,,sje je wt tjuk tu sbb arini 1st time aq akan wat ape yg telah ditag oleh abg daus *senior perasan  comei*..
sblom ni da 2 or 3 kali gak aq d tag,,tp xde mood nak wat..heheh...
so,,arini mood trlbeh,bole la aq layan jap..ngeee~~~
Haaaa,,ni soalan nye ye,,i'll answer all..huhu..

1.adakah anda rase anda HOT?
xrase sy hot..tp pnah menang award gadis paling HOT,,,seriusly,,

2.update walpaper yg anda guna sekarang?
xnak3,,sy msih syg lg wallpper nih..

3. cerita about this wallpaper.
warne nye yg sngat comei,,dah 3 org pji my wallpper..

4. Kali terakhir makan pizza.
x igt bile,,tp still igt sy mkn ngn 3 org kwn sy yg len...*miss them..

5.lagu terakhir yg anda dengar?
xtau spe yg nyanyi,,tjuknye "i dun wanna know".

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
menjeling-jeling ke tv,,layan cite pendekar bujang lapok..

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama ape?
hohoiii,,bnyak gak,,tp rmai yg pnggil "zaty",,de gak pnggil "izzaty",,sdare mare pnggil "aty",,ank buah pnggil "cik aty"..n my BFF panggil "zet"..ehhehe..

8. Tag lagi lima orang 

9. Siapa orang no 1 dengan anda.
she is my BFF,,

10. Katakan sesuatu pada orang no 5.
feera,,rindu wedges putih ko..heheh

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?
ooo..nseb bek sy tau..dy de affair dngn bakal abg ipa sya..hehe,,*tunang dy la..

12. Bagaimana pula dengan nombor 2?
lalalla~~soalan mudah..tu pon sy btau jgak..tp xtau pe nme nye..
13. Katakata cinta kepada orang nombor 4.
aiyoo..x bole..dy junior sy..
14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.
* mereka baek,,
* mereka sume pnah blaja kat sekolah..
* mereka tahu sy ni seorg perempuan *bukn lelaki la,,
* mereka sume belom pnah menunaikan haji..ahahha..

alhamdulilah..abes pon tugas sy...
hope kwn2 aq yg d tag,,dpt wat jgak k..hehhehe

9 comments:

  1. wahhhh. kne tag 5 orang? hahaha. tag kau blek boleh? hahaha. ok2. nanti aku buat nooh

    ReplyDelete
  2. weh... jap2, aku x leh nk buat la.. seb aku dh disabled right click kt tempat aku. so, dorang x leh copy paste. sorry2..

    ReplyDelete
  3. nsib baik skandal ngan org yg betol..hahaha

    ReplyDelete
  4. http://iniceritanina.blogspot.com/2010/12/ketinggalan-zaman.html

    aku dah wat ape yg kau suruh. nak lolipop! :D

    ReplyDelete