Sunday, December 12, 2010

i LoVE mYseLF

Assalamualaikom....
arini gnap dua mnggu dua ari aq pnye blog ni beroperasi..huhu...
cme ade 6 entry je skrg nih.,,
agak2 korg tau ke spe aq ni sebenarnye???

HoHooo...arini aq mau cite lbeh2 psl diri aq kat korg yek..



ni misz zatty,,,

  • NUR IZZATY BT RAZALI..nak tau x cmne aq leh dpt name nih???

mule2,,lpas aq kuar je dri prot mak aq,,kkk2 n abg aq pon dduk berdscuss nak ltak nme aq ape...pk pnye pk pnye pk n pnye la pk,,dpt lah nme aq sempena ape ntah,,hahhahah,,,
aq lahir kat umah jek, time tu tgahari 14 oktober 1992,,hehhe..serius nih,,xrase pon baring kat tilam hspital weh..kluar2 je nmpak mke mak bidan tu..dri kat perot lgi aq psng niat nak jmpe doktor ensem dulu bru tgok mke mak aq,,hehhe..tp nak wt cmne,,mak bidan nak interfrem dlu..hoho..
ade lagi story weh,,mse aq lahir,,berat aq 4.1kg woo,,cian mak aq bwk aq  ke hulu ke hilir,,mesti berat kn,,,
sory mak,,,
eh,,tp plik gak,,cmne mak bidan uh leh tau berat aq ek??da 18thun aq idop,,bru skrg aq prasan,,cmne berat aq ditmbang,,mybe mak bidan tu bwk timbang dri uma kot...hehhehe...
xdela..sbenarnye,,lpas mak bidan smbut aq,,abah bwk g klinik snggarang la,,pe lagi..hadoiiyaii..

* kredit utk atok sbb snap pic cucu dy yg tersyg nih,,,huhuhu,,
pic2 yg len sume hnyut ditelan bnjir besar  mse tu..<agknye<



haaaa,,ni lagi 1 pristiwa >ni atok aq yg cite<:

mase mak ngndungkan aq,abah  mngidam nak sgt anak laki..almaklom la,,mse tu abg aq sorg je laki kan,,
n 4 ur info,,abah dah siap bg nme kat baby kat perot mak yg dsngkekan bby boy *aq la...
family n besfrens aq kat SMKS je tau ape name tu n aq xnak mention kat cni ye...
so,,x heran la de org ckp,,prangai aq ni mcm llaki skalipun...
nak wat cmne,,kwn2 aq kat kg pon sume laki..seriusly,,dari baby smpai aq msok tadika,,,
no girlfren no cry!!ahakss..
korg x caye ke aq cakap nih???ok fine.. ni buktinye:
*daud
*azmeer
*azhar
*syukri
* amierul(adik i la)
kami dri grup ben 6..mwahahha...xdelah...
>haaa,,pnah ke korg dnga nme2 kat atas tu utk girl???<
huhuhu...renung2 kan lah wehh...


aaiiiyoooo..baru cite psl nme nih rse cam x sempat,,kne grak ke seremban skrg ni.....hehehhe...ok2..fullstop!!
next entry aq cite lagi ye...
tadaaaa!!!

4 comments:

  1. eh..name2 ko mention tu laki ke pmpuan orgnye??

    ReplyDelete
  2. ahah!
    aq kenal 2 org yg kau mention uh!
    HAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  3. ina>hehhe..mesti la ko tau kn???huhuhu

    ReplyDelete